Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Sevgili günlügüm,
sabahin köründe saat 6 civarlarinda genelde is icin uyanirken bugün sevgili yeni olan türk komsularim bayagi ses cikardilar..
Yataktan kalkar kalkmaz bornozumu giydigim gibi kapiyi actim ve herseyin bir vakti var, sabah sabah hic bu ses olurmu diye sinirlene sinirlene kapiyi actim ki, megerse benim yeni komsu hamileymis :))
Simdi sasmadim degil benim komsuyu ben yasli teyze biliyordum, sanirim oda bu durumda ailenin büyük ferdiydi ziyarete yada yardima geldiydi...
Binaya yeni mi yeni, mini mi mini bi bebis gelecek.. Yeni hayat, yeni umutlar, yeni düsünce.. Yaaa cok heyecanlandim...
5 yasinda bir cocuklari daha var, onuda hazirlamislar paldir kültür gitmeye calisiyorlar..
Günaydinlardan sonra beyfendi acele acele konusuyor durumu anladigimi söyledim, hayatta yapmiyacagim bi teklifi yapip kücük cocuk bende kalmasi sorun degilse büyüklerden biri onu almaya gelesiye kadar bende kalsin oralarda ziyan olmasin dedim....
Sanki böyle bisi bekliyorlarmis gibi sevindiler, megerse hanimcagizin suyu patlamis, bir an önce hastaneye yetisecekler...
Onlar hastaneye biz benim eve girdik :)))))
Cocuk belli yorgun, hemen soydum benim üst geceligimi ona giydirdim elbise gibi oldu ama en azindan kalin bisi, yattik..
Saat 9 gibi sevgili patronum aradi, sen daha neredesin, niye gelmedin, böyle yapmazdin gibi...
Hayirdir siz benden özür dilediniz benim haberimmi yok dedim, diliyorsaniz yarim saate ordayim dilemiyorsaniz yarin istifam masanizda..
Telefonu kapadik..
Cocuk tuvalete gitmek istiyormus, onu tamami ile unuttumdu... Korkmadim degil hani koca yataga iserse diye :)))
WC isi bitince uyumak istemedigini söyledi, kahvalti hazirladim birlikte yedik... Allah´tan kakao var, tam cocuklar icin bire bir bilmiyorum icmesi yasakdiysada bende icmis oldu bugünlük..
Ne güzel boncuk boncuk mavi gözleri var.. Söyledigimde cok sevindi.. Dedim bu gözler emin ol bir tek sende var.. Sen cok özel bir cocuksun.. Seni tanidigima memnun oldum.. Bundan sonra arkadasiz..
Bana bir sir verdi.. kardesini aslinda istemiyormus.. bu sir´ri saklicakmisim cünkü artik arkadasmisiz.. Yarim saat oldu, baba cocugu almaya geldi.. Bebisde bir oglan cocugu.. Saglikli olsun da erkek olsun kiz olsun fark etmez...
Arkadasimla vedalastim, beyfendiye hayirli olsun dedim, kapimi kapadim yatagima uzandim laptopumu aldim ve hayat sen ne garipsin dedim :)))) |