Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-02-2012, 03:48 PM   #123 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Küçük Şeyler'den Alıntılar

Kedilerden korkmam da bazen boyut ve duruş itibari ile bazı köpekler tedirgin ediyor beni ama ben aşmaya çalışıyorum onu da. Küçükken ananemlerin köpeği üzerime atlamış bahçede. Aslında niyeti kötü değilmiş sonuçta oynamak istemiş köpekcik. Ama gel sen bunu benim çocukluğuma anlat. :D Ama öyle köpekler var ki sevebildiğim çok evcil, çok sakin, çok uslu üzerime atlamadığı sürece sorun yok. :)) Sokak köpekleri bazen tedirgin ediyor. Aslında tedirgin eden kovalama ihtimali. Hayır, beni neden kovalasın ki? diyorum sonra durduk yere. :D

Benim de yeşil gözlü kara bir kedim vardı köyde yavruyken bulmuştum onu ne oyunlar oynardık. Kucağımda uyuturdum. Hiç de bir uğursuzluğunu görmedim. Çok samimiydik sonra büyüdü kocaman oldu kucağa sığmaz oldu. Yavruları bile oldu. Ondan sonra onu ilk bulduğum yaz ki gibi ne onunla ne de başka bir kediyle öyle sıcak bir sevgi muhabbetim olmadı. Kedilerin fotoğraflarını çekmeye bayılıyorum. Çok fotojenik hayvanlar.

Şimdi evde muhabbet kuşu besliyoruz. Cidden muhteşem bir şey canlılar sevgiyi anlıyorlar. Hayvanlar bile sevildiğini çok net hissedebilirken sevginin gücü bu kadar mükemmelken, dokunduğu herşeyi güzelleştirebiliyorken insanları da aynı şekilde koşulsuz sevebilmek gerek. Koşulsuz olmasa bile sevmek gerek insanı da her canlıyı da. Hayvandan ne beklentimiz var ki ıssırmasın, tırmalamasın, yanımızda olsun. :))

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla