Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Sevgili günlügüm,
bes dakika oluyor eve geleli.. Bugün bayagidir görmedigim arkadasim ile bulustum, önce disardaydik..
Hava bayagi soguk oldugu icin evine cagirdi beni.. Severek gittim, kendisi ile önceler cok vakit gecirirdik..
Evlilikdi, isti güctü derken zaman akip gitmis ve biiz bilincsiz bir sekilde ayri kalmisiz..
Kalici ve samimi dostluklarin ne kadar önemli oldugunu bir daha gördüm bugün, her ne olursa olsun, yürekten
beklentisiz sevmenin ve birbiri icin dua etmenin büyük bir nimet oldugunu..
Belki günler aylar ve yillar var görüsmeyeli ama her ne olursa olsun yüreklerde var olmak iste bu olsa gerek..
Rabbim iyiki samimi dostlar var.. Hayatima iyiki iyi insanlar giriyor ve iyiki insanlar etki yapiyor..
Bu ara yarin mevlid kandili, daha dogrusu bugün, sabahtan ilk sefer hayatimda gül receli yapacagim..
Her sene annem yapar ve cok sevdigi insanlara gül peygamberi teskil eder.. bende sevdiklerimin kandilini
bu sekil kutlamayi sectim ve o gün bugündür yaparim derdi.. Bende yarin yapabildigim kadari ile yapacagim ve
ilk önce coook sevdigim aileme sonrada samimi dostlarima yapip dagitacagim :))) Beceremezsek sorun yok
gül alir gül veririm..
Rabbim yarattigin gülleri cook seviyorum.. Gül recelini cok seviyorum.. Ailemi cok seviyorum.. Dostlarimi
cok seviyorum.. |