Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-02-2012, 12:11 AM   #143 (permalink)
acemisirine
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,794
728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemisirine is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK-

Alıntı:
azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Canim sirinem , o kadar mutlu oldum ki bunlari duyduguma anlatamam...

Hayat sana tam da istedigin zamanda ve mekanda isteklerini sunuyor ve sen bunu sevgiyle kabul ediyorusun,

Ne mutlu sana...

Inanc ve istemek iste bu kadar guclu insan hayatinda...

Hakkinda herseyin hayirlisi olsun sirinem...

Seni seviyorum...

Herseyin hayirlisi hepimizin hakkinda olsun canim azraistim..

Canim benim, benimle birlikte mutlu olman benide sevindirdi..

Gercektende Yüce Yaradan, Evren ve Sevdiklerim hep tam ihtiyacim oldugu anda, gerektigi anda, olmasi lazim geldigi anda varliklari ile gücleri ile sunuyor en güzel nimetlerini..

Sükürler olsun tabii buna..

Buda benim farkindaligimdan kaynaklaniyor.. Bu farkindalikta az olsun cok olsun hergün muhakkak kendimce gerekli gördügüm
tavsiye edilen olumlama ve meditasyon, esmalar ve telkinleri en az bir kere vazgecmeden dinledigime bagliyorum..

Telkinlerden ses orani / duyu oranimin artmasindan ziyade sanirim benim farkindaligim oldugundan ve gerektiginden fazla arttigi icin görebiliyor, gördükce sevinebiliyor, sevindikce sükredebiliyorum..

Canim azraistim bende seni can-i gönülden seviyorum..

Evet insan görmedigi, duymadigi arkadaslarinida sevebilirmis..

Evet Yüce Yaradan ve Evren sahidimdir.. Seni ve burada yazistigim ve samimi buldugum cogu kisiyi sevdim ve seviyorum.. Kendim icin
dilediklerimi dua ettiklerimi Yüce Yaradan´dan ve Evrenden sizler icin de diliyor istiyor ve kabul ediyorum..

Hepimizin kandili mübarek olsun...

Daim mutlu olalim.. Daim huzurlu olalim.. Daim sevgi bizimle olsun..
acemisirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla