04-02-2012, 08:22 PM
|
#132 (permalink)
|
Administrator
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Küçük Şeyler'den Alıntılar
Ne evde kalması genceciksin daha. Ayrıca hala beyaz atlı prensin gelmediyse o konuyu belki de hep ikinci plana attığın içindir. Ben öncelik meselesi olduğunu düşünüyorum. Gerçekten istediğin zaman en doğru zamanda en doğru insana yıldırım aşkıyla tutulursun inşallah. Tabi o doğru insan da sana. Şiparişi doğru verelim. ( Duam olsun, mutlu ol. Amin.) vee sonsuza dek mutlu yaşadılar. Romantizm öğrenilebilir, bence pratikle de geliştirilebilir. Teoride kalmamalı öğrenilenler her konuda olduğu gibi uygulama şart. :))
Ama bazıları vardır ki doğuştan romantik, duygusal, yazıp çizmeyi sever, konuşurken dudaklarının arasından dölülüverir kelimeler. Bana göre o da bir yetenek işte.
Kadın erkek fark gözetmeksizin yeri ve zamanı geldiğinde romantik olabilmeli insan. Alıntılarda şu özel günlerden bahsettiği bölümde "bu yıl 364 gün çok değer verdin bizim için çok çabaladın inşallah seneye 365'e tamamlarsın" kısmı harikaydı. Söylemeden geçemiycem. |
| |