Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-02-2012, 08:22 PM   #132 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Küçük Şeyler'den Alıntılar

Alıntı:
Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ayyyyy Aybalam eveeeettt biliyorum var o kişi. Tabii önemli olan beni görmesi, bulması, farketmesi vs. İlişkiler konusunda hiiiiççç mütevazi olamayacağım. Terzi kendi söküğünü dikemezmiş lafının arkasına sığınarak evde kalmış olsam da bu konuda uzman olduğumu iddia ediyorum. İlişkilerin bitmesinin en önemli sebeplerinden birinin monotonluk olduğunu düşünüyorum. O nedenle çiftler birbirlerini şaşırtabilmeliler, sürprizlerle ilişkilerini canlandırmalılar...

Ben hiç romantik olmadığımı düşünüyorum ama olabilirim heralde bundan sonra. Yaşla alakalı biraz sanırım. Ama en önemlisi birlikte olduğunuz kişi. Mesela bundan 2 hafta öncesine kadar çocuk doğurma fikrim bile yoktu ama artık var.

Tarihlere gelince bana tuhaf gelen bazı şeyler var. Mesela ben hiçbir ilişkimin hangi tarihte başlayıp bittiğini bilmem. Bana basit gelse de önem veren çok insan var. Ama tabii ki insanın evlendiği tarihi unutması da bir o kadar tuhaf. O çok özel bir gün. Doğum günleri de...

Hediye konusunda ben de ince eleyip sık dokuyanlardanım. Karşındakine verdiğin değerin bir ifadesi bence. O kişiyi düşünüyorsun, zamanını harcıyorsun, mutlu olsun diye geziyorsun, zevkine göre bir şey seçmeye çalışıyorsun. Çok ince bir davranış. Ben hediyelerimi çok severim ve çok değer veririm. Bir de bazıları kendisine verilen hediyeyi başkasına veriyor sıkılınca. Bu benim için olumsuz bir davranış.

Cevap yazana kadar biraz daha zorlasam hafta geçecekti. Ama başardım. Yanıtladım sonunda.

Ne evde kalması genceciksin daha. Ayrıca hala beyaz atlı prensin gelmediyse o konuyu belki de hep ikinci plana attığın içindir. Ben öncelik meselesi olduğunu düşünüyorum. Gerçekten istediğin zaman en doğru zamanda en doğru insana yıldırım aşkıyla tutulursun inşallah. Tabi o doğru insan da sana. Şiparişi doğru verelim. ( Duam olsun, mutlu ol. Amin.)
vee sonsuza dek mutlu yaşadılar.

Romantizm öğrenilebilir, bence pratikle de geliştirilebilir. Teoride kalmamalı öğrenilenler her konuda olduğu gibi uygulama şart. :))

Ama bazıları vardır ki doğuştan romantik, duygusal, yazıp çizmeyi sever, konuşurken dudaklarının arasından dölülüverir kelimeler. Bana göre o da bir yetenek işte.

Kadın erkek fark gözetmeksizin yeri ve zamanı geldiğinde romantik olabilmeli insan.

Alıntılarda şu özel günlerden bahsettiği bölümde "bu yıl 364 gün çok değer verdin bizim için çok çabaladın inşallah seneye 365'e tamamlarsın" kısmı harikaydı. Söylemeden geçemiycem.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla