Merhaba arkadaşlar,
Sizlere kendi yazımım ve yapımım olan bir sesli meditasyon sunuyorum. (Zaman zaman bazı yerlerde düşünürlerden de alıntılar yaptım.) Aslında meditasyon demeyi pek uygun bulmuyorum, çünkü benim kullandığım dil ve üslup baya bir farklı, beğeneceğinizi umuyorum. "Ormandasınız, yürüyorsunuz..." gibi telkinler vermek yerine, daha hayattan, daha samimi, felsefi bir meditasyon yazmak istedim bugün. Gözlerinizi kapatmadan da dinleyebilirsiniz. Farkındalık oluşturma, motive etme ve rahatlatma amaçlı bir kayıt.
Sesi amr formatında kaydettiğim için mp3'e çevirdikten sonra programlarda müzikle birlikte mümkün olan en net hale getirmeye çalıştım. Ben minibook kullandığım için sesi biraz kısık duyuyorum, normal dizüstü ya da masaüstü bilgisayarınızda daha net bir çıkış kalitesi olacağını umuyorum. Kulaklıkla dinlemeniz de duyma netliğini arttıracaktır.
Kendi metnim olduğu için dinleyen herkesin olumlu ya da olumsuz ufak da olsa bir yorumda bulunmasını rica ediyorum. Görüşleriniz benim için çok önemli.
Beklemeden indirebilmeniz için direk link veriyorum:
İndirmek için buraya tıklayınız. Yorumlarınızı Bekliyorum...