Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-02-2012, 09:53 PM   #2 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: İyi bir şey yapmaktan korkuyorum:(

Tam kendini yeni yeni keşfetme yaşındasın. Yapabileceklerinin alt sınırları ile yetinme hedefin üst sınırların olsun. Seni mutlu edecek ve sana faydası olacak şeyleri hedef edin kendine.

Sağlıklı beslenmeyi amaç edin mesela. Bu seni şimdi değil hayat boyu bir adım öne taşıyacak bir şeydir. Hem sağlık hem de güzellik açısından sağlıklı beslenme önemli. Ayrıca zeki ve yetenekli olduğunu da keşfetmiş sayılırsın. Yapman gereken daha fazla bu iyi özelliklerini deneyimlemek. Böylece kendinden daha emin ve daha mutlu olursun. Kendine güvenin ve inancın da artar.

Unutma hayat seçimlerimizle şekillenir. Sen kendini nasıl görüyorsan öyle olursun. Hayatın düşüncelerinin aynasıdır. Olumsuz düşüncelerden kurtulmalısın.

İyi şeyler yapmaktan korkulmaz ki hata yapmaktan korkulur belki. Herkes hayatı için iyi birşeyler yapmak ister. Tek sıkıntı bazen neyin iyi ya da kötü olduğuna doğru karar veremeyebiliyoruz. Olsun hata yapmak bize doğru yapmayı öğretir. Şimdi senin için doğru seçimler yapma zamanı. Yapabiliyorsan sana tavsiyem her zaman elinden gelenin en iyisini yapmak olur. Böylece başarının sınırlarını da kendin belirlersin.

Emin ol seninle benzer şeyler yaşayan çok insan vardır. Ama ben seni bir adım önde gördüm çünkü kendini tanıma yolunda ilerlemişsin. Şimdi biraz daha ilerlemelisin. İyi özelliklerinin üzerinde dur. Bence psikolog veya psikiyatristlik bir durumun da yok. Kilo konusunda diyetisyenden yardım alabilirsin. Ders başarısı konusunda kendi başına halledemezsen okul rehber öğretmeninle görüşmek faydalı olabilir. Ders çalışma, motivasyon konularında sana yardımcı olacaktır.

Seni anlıyorum ve bu durumun üstesinden kolayca gelebileceğine inanıyorum. Sen de kendine inan. Senden duymak istediğim şey:

"İyi şeyler yapmaya cesaretim var,; çünkü bunu hak ediyorum."

Sevgiler.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla