Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-02-2012, 11:06 PM   #144 (permalink)
acemisirine
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,794
728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemisirine is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK-

Sevgili günlügüm,

bugün öglen vakti sevgili komsularim zilime bastilar, beyfendi hanimin hastaneden ciktigini ve ne zaman istersem bebegi görebilecegimi söyledi..

Cok heyecanlandim, binamizin en kücük ferdi.. Yaa yeni hayat, yeni yasanti, yeni umutlar, tüm güzelliklere dair ne varsa bu bebiste var olacak..

Ben eger müsait olurlarsa bir kahve icin iki saat sonraya termin yaptim.. Pastayi ben getiriyorum siz sadece kahve hazir edin yeterli dedim..

Ay nasil hazirlandim, evden kendimi nasil disari attim bilemem.. orasi senin carsi burasi benim carsi diyrekten, evimizin yeni ferdine kiyafet aradim..

Sonunda cook güzel sahane bisiler buldum.. ve dönüste pastaneciden pasta da aldi.. Gectim komsuya.. o ne kücük o ne sevimli o ne tatli bi bebis öyle yaaaaa..

kucagima vermek istediler alip alamiyacagimdan emin degildim ne bileyim.. balon gibi, tüy gibi.. cicek gibi.. ne bileyim hafif bisi.. dokunmaya kiyamiyo kaldiki kucagima nasil alayim derken kucagimda buldum..

o yanaklar.. o yüz.. o elleri... yeni bi hayat basliyor yaa.. yeni bi yasam.. yeni ümit ve umutlar... icime huzur doldu.. cok mutlu oldum.. evime geldigimde yatagimin üstüne attim kendimi ve hep düsündüm.. yaa baskasinin bebisi bu kadar tatli oluyorken, kucaga bu kadar tali geliyorken..

birgün kendi bebisimi, kendimi umudumu, kendi yeni hayatimi kucagima aldigimda kim bilir nasil olacak dünya..

Yüce Yaradan binamizin bebisini ve dünyadaki tüm bebisleri korusun.. Onlari iyi bir ferd eylesin..

MUTLUYUM; HUZURLUYUM; RAHATIM VE FERAHIM.. EVREN BENI BEN EVRENI SEVIYORUM..
acemisirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla