Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-02-2012, 12:48 AM   #22 (permalink)
hayatbenimiçin

Tesekkür: 1
11 Mesajinıza toplam 38 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatbenimiçin is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: asosyal ve sosyal.

Alıntı:
Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Minnet duygusu ile bağımlılık çok kötü bir şey. Bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum bunu. Arkadaşlığına mesafe koyduğun zaman çok rahat edeceğini düşünüyorum. Özellikle dikkat etmen gereken şey minnet duygusuyla bağımlı olmak... Çok tehlikeli...

Aslında çok sevdiğin için yanında değilsin o kişinin. O bana çok yardım etti. Şimdi ben onu nasıl bırakırım? diyorsun. Bu sevgi değil... Ayrıca taviz taviz doğurur. Sen bu kadar çok şey veriyorsan kendinden karşındaki her seferinde daha fazla beklenti içinde olacaktır senden ve sen de her seferinde çok daha fazla yorulacaksın. Ona yardım etmiş de olmuyorsun. İlerde ikiniz de daha çok üzülürsünüz. Geri geri gidiyorsun canım şu anda.

Sevgiler.

Bilmiyorum gerçekten bu yazıyı yazdığım zaman beni çileden çıkarmıştı. ne yapsam bir şey buluyordu. her şeyimde suçlama. ben ona bir şey söylesem bin katını söylüyordu ve her şeyine bir şey bulduğumu hatırlatıyordu. onun olumsuzluğu bana da bulaştı. bazen sırf minnet yüzünden yanında oluyorum bazense gerçkten onu sevdiğim için. çok karmaşık.aslında kendini düzelttiği zaman çok güzel vakit geçirioruz. teşkkür ederim fikirlerin için :)
hayatbenimiçin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla