Alıntı:
Elegans Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle yanıtımı önemseyip birşeyler yazdığınız için çok teşekkür ederim. Bu bile beni biraz olsun gülümsetmeye yetti. Kendime değer vermek konusuna gelince bir sebep bulmaya çalışıyorum bunun için. Ama baktığımda geçmişte yaptığım hataları düşünmek beni yıpratıyor. Normal bir insan ne yapardı bu durumda? Ben neden böyle yaptım? Böyle yapmakla doğru mu yaptım? gibi düşünerek hatayı hep kendimde arıyorum. Başka biriyle pek konuştuğum nadirdir ama konuşunca şunu şöyle dedim acaba yanlış mı anlaşıldım? Aptalca bi cevap mı verdim? diye düşünüyorum. Başkasıyla muhabbet bile edemiyorum. Hata yapmaktan çok korkuyorum. Ben niye böyleyim diye düşünüyorum ve kendimi sevemiyorum. Şu an evde boş boş oturuyorum. Sağlık meslek lisesi mezunuyum ve alanım gereği özel hastanelerde çalışabilirim ama lise dönemindeki stajlarda hep bi mutsuzluk hep bi iç karartısı mesleğimi öğrenemedim. Kpss'den atama bekliyorum şu an sadece. Atansam nasıl bir ortamla karşılaşacağım niye bilmiyorsun diye azarlayacaklar beni diye düşünüyorum. Benimle aynı yıl mezun olan arkadaşlarıma bakıyorum hepsi ya atanmış ya özelde çalışıyor yada üniversite okuyor. Ben neden bi baltaya sap olamadım diye iki gündür ağlıyorum. Bu sene başvuracağım sınavsız geçiş için kendi alanımın 2 yıllık bölümüne. Önceki yıllarda bunu yapmadığım için çok pişmanım. Sosyal ve konuşkan bir insan olmak en az şu okul meselesi kadar önemli benim için. Evet konu biraz dağıldı saçma sapan bir noktaya geldi özür dilerim.
Tanımasam da hepinizi gerçekten çok seviyorum. İnşallah herşey istediğiniz gibi olur ve ömrünüz boyunca mutlu olursunuz. |
Rica ederim :) canım benim de kendimle sorunlarım yok değil aslında. Bazen herkes senin gibi hisseder bence. şöyle düşünüyorum : insan normal bir yaşam sürüyorsa ve her şey iyiyse değiştirmeye uğraşmaz. ama hata yapan insan silkelenir, uğraşır çabalar ya da tamamen dibe vurar.yani hata yapmak insanın güçlenmesi ve büyümesi için bir uyarıdır aslında. Kendini sev. sen çok iyi yüreklisin. sevgiye layık olduğunu unutma.
olsun :) bence önemli olan paylaşabilmek,yardımlaşmak. eğer bir faydası olursa konunun ne olduğu pek de değerli değil .