Cevap: nasıl neden niçinn???? merhabalar yeniden...
bi süredir forumdaki çeşitli başlıklar altında yer alan sorunları ve çözümleri konusunda ki yorumları okuyup;kendime uygun dersleri çıkarmaya çalışıyor ve cümle kurmuyordum...
yaklaşık 1 ay önce tanıştım sizlerle...ki ilk tanıştığım günler de yazmıştım ilk cümlelerimi sizlere...ve sizlerin tavsiyeleri ile kendime ve kişisel gelişimime yön vermeye çalıştım,çalışmaya devam ediyorum..
suçluluk ve ego güçlendirici telkinleri ile başladığım çalışmama,
iki hafta sonra ;
-depresyon dünde kaldı
-kendine güven
-koruma kalkanı ve mutlu olma telkinlerini ekledim.ve bu telkinleri mesai saatlerim içerisinde (sabah 9-akşam 18:00) haftanın 6 günü düzenli olarak dinlemeye devam ediyorum.
bu telkinlerin beraberinde yine forumdan edindiğim olumlama metinlerini(kendini affetme-negatif kodları sıfırlama vb başlıklar altında yer alan olumlama metinlerini)kendi sesismden kaydettiğim telefonumdan özellikle de uykuya geçişten hemen önce dinleyip;uykuya zinde ve erken uyanmaya yardımcı olduğunu öğrendiğim kilo verme- ada telkini ile günü bitiriyorum.
iç sesim hala dirençler gösteriyor ve olumsuz düşümeye ve olumsuz konuşmaya devm ediyor zaman zaman...ama egomun bu davranışını farkettiğim an,kendimi olumlu düşünmeye yönlendirmeye çalışıyorum...henüz tam istediğim kıvama gelmedim ama iç huzursuzluklarım ve sıkıntılarım gerilemeye başladı diyebilirim.ancak hala zaman zaman çok donuklaşıyorum ve içimde gezen öfke tufanından kendimi de tabi ki de beraberinde etrafımdakileri)kii bu eşim oluyor genelde) koruyamıyorum.
sevme konusunda kendimi yetersiz buluyorum hala...kendimi sevmeye başlayamadığım içinde başka kişi ve olaylara karşı donuklaşıyorum ve ilgisizleşiyorum ve beraberinde de tabii bu ilgizilik keyifsizliği getiriyor.içimde ki o coşkunun kaybı ister istemez benide ypratıyor benimle birlikte olan insanlara da o negatif elektirik mutlaka ulaşıyor diye düşünüyorum.
kendi içimde kaybettiğim o coşkuyu nasıl geri kazanacağımı bilemiyorum ?telkinlerin bu konuda faydalı olmasını umuyorum..
biraz daha zamana ihtiyacım olabilir mi?ne dersiniz? |