Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-02-2012, 03:32 AM   #148 (permalink)
acemisirine
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,794
728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemisirine is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK-

sevgili günlügüm,

hastaneden geldim az evvel..

Annemin fenalastigini duyar duymaz zaten yola ciktim aksam vakti..

Nasil gittim, hangi hizla gittim bilmiyorum..

Annemi kaybetmekten cook korktumdu.. Iki yil yine bu sekil olmustu ve kendisini hastaneye zor yetistirdik..

2 ay normal tedavi sonra 3 ay yogun bakimda kalmisti.. O kablolar geldi gözümün önüne..

Annemin sararmis yüzü.. O yatakta bagli oldugu aletler.. Doktor hazirlikli olun kötü habere demisti..

Off babam nasil yikilmisti.. bizler nasil mahf olmustuk...

Hastaneye gidesiye kadar hep dua ettim, Allah´im alma onu alma onu alma onu.. Can ver.. Canimdan al

ama ona can ver.. Vardigimda kontrollere baslamislar bile.. Kardeslerim basinda.. Babam cok üzülmüs, cok korkmus kaybedecegim diye..

ona sakinlestirici vermisler hastanede, sakince oturuyordu.. canim babacigim, tatli babacigim, biricik babacigim.

Kontroller bittikten sonra.. kendine geldi.. hava alma cihazi azina verdiler.. sakinlestirici.. hemen özel odaya aldirdik bakimi özel yapilacak cünkü kalmamiza izin yok, yogun bakimina almadilar buda iyi bisi.. yarina kadar bi gözetimde olacak diye..

yüregim yarali bir kus gibi.. babamlara geldim.. babamin yanina uzandim.. dedim korkma babacigim, bu günlerde gececek.. zaten sakinlestirinin etkisinden garibim kendinde degildi.. uyudu..

simdi odaya cekildim...

bekliyorum..

Hersey iyi olacak.. iyi olacak.. iyi olacak..
Allah´im iyi olsun ne olur, safii isminle dua ediyorum sana..
Evren annemin sagligini saldim sana tüm saglik enerjilerini topla ve ona yükle..
acemisirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla