Selamun Aleykum.. değerli Site Yöneticileri Ve Üyelerine sevgi ve saygılarımla..
inter üzerinde REİKİ yi araştırırken tevafuk üzeri bu değerli siteyi buldum.. kısa bi inceleme yaptıktan sonra bu teknkikleri kullanarak islamı açıdan insanlara faydalı olabileceğimi düşündüğüm şeyleri yapabilirmiyim düşüncesinde iken Site üzerinde verilen Numarayı Arayıp ATAKAN bey le görüştüm. kendisine düşüncelerimi anlattığımda hoş bir karşılama ile karşılaştığımda ne kadar değerli biri olduğunu anladım.. telefon görüşmesinden sonra kilo ile sorunum olduğu için ilk olarak kilo verme ada 2007 isimli telkini dinlemeye başladım. aradan bir saat geçti bu kadar kısa süre içinde sabah kahvaltısı yapmadığım halde tokluk hissi oluştu, yer yer midem de ağrı hissetsem de bir iki dakika sonra geçtiğini gördüm.. üzerimde bu kadar çabuk etki etmesinin sebebinin motivasyon olduğunun kanısına vardım. Çünkü bir yandan telkini dinlerken diğer yandan da siz değerli üyelerin deneyimlerini yaşadıklarıı güzel duyguları okuduktan sonra sanki ben yaşamışım gibi düşünmeye başladım ve çok mutlu oldum :)))
Gariptir ama telkini dinlediğim vakitler içinde beynimi sürekli meskul eden birinin beni yönettiğinin düşüncesine vardım..
bu telkinleri Değer verdiğim ve bir çok sıkıntıya duçar olan sevdiklerimle paylaşarak onlarında mutlu olmalarına vesile olacağım inşallah.. Özellikle de herşeyi kafasına takam Annem e dinleteceğim.. kendisi Kalp , Tansiyon, Şeker, Kolostrol, guartır vb.. gibi hastalıkları taşımaktadır.. Malumdur ki Hastalığın başlıca nedenlerinden bazıları Stres ve Üzüntüdür. bu ikisini yaşadıkca hastalıklar artmaktadır..
Bu yöntemle bu tip hastaların iyileşmesinde büyük rol oynaya bileceğinizi (oynadığınızı) söylemek isterim...
Değerli Yönetici(leri)miz, Hoş geldin mesajıyla birlikte ilk etapda hangilerini dinlemelerini sırasıyla yazarsanız çok mutlu olurum..
yazacak o kadar çok şey geliyor ki içimden. fakat uzun yazarak sizleri sıkmak istemiyorum :)
ve Beni de Ailenize Kabul ederseniz Çok sevinirim..
Şİmdiden Teşekkür ederim..