Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-02-2012, 10:53 PM   #38 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yaratıcı İmgeleme Kitabından Alıntılar

Kendine Şifa Verme

Oturun ya da uzanın, soluk alıp vererek derin bir biçimde gevşeyin. Ayak parmaklarınızdan başlayarak, ayaklarınızdan bacaklarınıza ve kalçanıza çıkarak ve öylece devam ederek, dikkatinizi sırasıyla bedeninizin her parçasına odaklayın ve her parçaya gevşemesini ve tüm geriliminden kurtulmasını söyleyin. Tüm gerilimin dağılmakta ve akıp gitmekte olduğunu hissedin.

Eğer isterseniz, enerjinizin gerçekten akmasını sağlamak için enerji merkezlerini açma meditasyonu yapın.

Şimdi altından, şifa verici ışık enerjisinin tüm bedeninizi kuşattığını hayal edin... Onu hissedin... Hazzını yaşayın.

Eğer bedeninizin belirli bir yeri hastaysa ya da ağrıyorsa, o bölüme size bir mesajı olup olmadığını sorun. O anda ya da genel olarak hayatınızda anlamanız ya da yapmanız gereken bir şey olup olmadığını sorun.

Eğer bir yanıt alırsanız onu anlamak ve gerekeni yerine getirmek için elinizden geleni yapın. Eğer yanıt alamazsanız işleme devam edin.

Şimdi o bölgenize ve ihtiyacı olan her yerinize sevgi dolu, şifa verici bir enerji yollayın ve o bölgenin iyileştiğini görmeye ya da hissetmeye çalışın. Şifa verirken rehberiniz ya da bir üstat veya şifacının size yardım etmek üzere orada olmasını da isteyebilirsiniz.

Sorunun çözülüp dağıldığını ve enerjinin akışını ileri doğru sürdürdüğünü hayal edin; ya da sizin için hangi imge sonuç veriyorsa onu uygulayın.

Şimdi kendinizi kusursuz, parlak, doğal güzellikte bir sağlığa kavuşmuş olarak görün. Kendinizi değişik durumlarda iyi, aktif ve sağlıklı görün. Kendinizi yüce ve parlak bir güzellikte hayal edin.

Onaylamalar:

Artık her türlü hastalığı aştım. Özgür ve sağlıklıyım! Artık ışık saçan bir sağlık ve enerjiyle doluyum. Bedenimi bütünüyle seviyor ve kabulleniyorum. Ben bedenime iyi davranıyorum, o da bana iyi davranıyor.

Enerji ve canlılık doluyum...

Bedenim dengeli, evrenle kusursuz bir uyum içinde.

Giderek daha sağlıklı, canlı ve güzel olduğum için şükrediyorum.

Ben Tanrının görkemli bir ifadesiyim. Zihnim ve bedenim artık yüce kusursuzluğu sergiliyor.

Şu andan itibaren, bu meditasyonu her yaptığınızda, kendinizi şifa veren bir altın ışıkla çevrelenmiş halde ve kusursuz bir sağlıkta görün. Onunla ilgili anlamanız gereken daha fazla bir şeyler olduğunu hissetmedikçe, 'sorun'a daha fazla güç ya da enerji vermeyin.