Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-02-2012, 11:14 AM   #4 (permalink)
Ferec

Ferec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2
10 Mesajinıza toplam 29 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Ferec is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Selamun Aleykum..

Alıntı:
fedor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Biz bilinçli olarak yönetimi ele almazsak,yada yönetimi doğru yapacak olana bırakmazsak bu boşluğu dolduracak olanlar mutlaka bulunuyor.
evet cok haklısınız. boşluğu dolduracak olan ise yine biz olmalıyız.:) mesajınız için teşekkür ederim kardeşim..

dünden beri dinliyorum telkinleri tepkilerini görmeye başıyorum.. mide ağrısı ve mide bulantısı, gözlerimi kapadığımda zaman zaman sürekli birşeylerin döndüğünü görüyorum haliyle bu da mide bulantısı yapıyor.. yakında etkilerinide göreceğiz inşallah.. evvel kendimde deneyip sonra bu yöntem ile çeşitli alanlarda çevremdeki insanlara yardımcı olacağım inşallah.. özellikle islami açıdan. ilk çalışmalarım : "vesveselerden kurtulma" - "Günah ve Haram işlerden nefret ettirme" - "Namaz kılmayı sevme ve vaktinde kılınması" gibi olacak inşallah..

Sound üzerine bilgim olduğu için bende böylesine güzel bir yöntem ile yukarı da ki başlıklarda çalışmalarımı göstereceğim, tabiki kısa bir eğitimden sonra.. bu konuda Değerli Üstadım ATAKAN'ın da yardımı ile inşallah..

Böyle düşünmemin sebebi malesef ki manevi değerlerimizi her geçen gün yitirmekteyiz, malumdur ki fitnelerin çook olduğu bir zaman da yaşamaktayız. bu gibi fitne ortamları da ilk etap da Kendimize Rabbimizi Sevdirmekle başlayacağımız telkinleri hediye etmeliyiz. daha sonrasında içimizde ki Allah azze ve cellenin sevgisinin verdiği güç ile "Nefs-i Tezkiyye" yi daha sağlam yapa bileceğimizi düşünmekteyim..

Siz değerli Kardeşlerim bu konu hakkında ne düşünmektesiniz. değerli yorumlarınızı bekliyorum.

BİZ KOCAMAN BİR AİLEYİZ

Ferec isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla