Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-02-2012, 12:19 PM   #22 (permalink)
Ferec

Ferec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2
10 Mesajinıza toplam 29 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Ferec is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bilinçaltı Olumlamalar ;))

Alıntı:
kumralada11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

geçmişimi sevgiyle arkamda bırakıyorum, kendimi affediyorum, huzur içindeyim.
Kendimi seviyor ve onaylıyorum. Kendi değerimi görmeyi seçiyorum. Ben güçlüyüm. Güvendeyim, her şey olması gerektiği gibi, huzur içindeyim. Özgür olmayı seçiyorum, geçmişi arkamda bırakıyorum, kendimden zevk alıyorum. Kendimi bağışlıyorum, kendimi seviyorum ve kendi iyiliğim için herkesi bağışlıyorum......

Bu ve bunun gibi bir çok kendimizi motive edecek sözler eklene bilir..

Öneri :
Sessiz ve Sakin bir odaya geçip defter kalem alarak Kendimizi İlk tanıdığımız zamana doğru yolculuğa çıkıyoruz. çocukluğumuzdan bu yaşımıza kadar, insanların benim üzerimde ne gibi olumsuzlukları gördüklerini , bende olmadığını düşündüğüm ama sürekli bende varmışcasına imada bulunan ve söylenen şeyleri bu söylenenlerden dolayı kendimi kötü hissettiğim duyguları ve bütün olumsuzlukları teker teker detaylı bir şekilde yazıyoruz..

Daha Sonra bu yazılanların analizini dikkatli bir şekilde yapıyoruz.. bu analiz sonucunda başlıklar adı altında liste çıkarıyoruz örnek: eziklik hissi, utangaçlık, küçük yaşta dayak yeme ve bu dayağın sonucunda üzerinde büyük etkiler bırakması gibi..

başlıklar belirlendikten sonra yukarıda sizinda arz ettiğiniz şekilde telkinler hazırlanarak, çok etkili bir şekilde faydasının görüleceğiniz düşünmekteyim..

bilemiyorum siz değerli üstadlarım bu konuda ne söylersiniz ?? :))
Ferec isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla