Alıntı:
Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı
Depresyon Dünde Kaldı telkininin hastalık adı taşıdığı için listelerde sabitlenmesini önermiyoruz. Onu çıkarmanızı öneriririm.
Sevgilerimle. |
teşekkür ederim öncelikle...önerinize dikkate alıpgünlük listemden depreyon dünde kaldı telkinini çıkardım..listemde ki diğer telkinleri yinemesai saatleri içerisinde dinlemeye devam ediyorum tüm gün boyunca..ve son 3 gündür aynı listeyi yatarkende evde çalmaya başladım...ve gerçekten 3 gndür kendimi daha hayat dolu ve keyifli buluyorum...üstelik gece bilinçsizce yaşadağım yada doğal ihtiyaç kaynaklı ara uyanmalarımda istemsizce olumlama yaptığımı(kendimi seviyorum.hayatı seviyorum vb)sabah kalkar kalmaz içinde güne sevinçle uyanmanın ve (yine adeta küfürlerle ve yeni günün başlamasının pişmanlığıyla uyanmaktan çok şikayetçi idim-uyku benim için hayattan bi kaçıştı iç sesisimi duymadığım tek yer uykumdu ve uykumda bile olumsuzlukları düşündüğümü ve iç sesisimin beni yeni güne tüm olumsuz düşünceler ile hazırladığınmın farkında bile değildim o zamanlar))daha zinde ve hayata dair daha istekli olduğumun farkındalığını yaşıyorum...çok haz verici ve özlediğim bir duygu imiş arkadaşlar...
bu telkinleri özellikle gece uyurken dinlemek çok daha etkili sanırım.
yaşadığım tüm değişimleri sizlerle paylaşmak,ve çok daha keyifli anlarımı paylaşmak dileği ile...