Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-02-2012, 02:37 PM   #144 (permalink)
nympa
Teğmen

Tesekkür: 47
78 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nympa is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

Alıntı:
kontes su Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
nympa neler yazışsın öyle canım. çok üzüldüm yakışmıyor ssana pes etmek. bak bu herkesin yaşadığı bir dönem.bilinçaltın değişim için hazırlandı herşey tamam son dakika vazgeçmek bu kadar emeği yazık etmek demek. düşün çok güzel bir akşam ve günler öncedenbelirlenmiş bir randevu. son derece şık ve eğlenceli nezih bir akşam yemeği bekliyor seni. sen bu akşamı sabırsızlıkla bekliyordun. ve günler öncesinden ne giyeceğine saçını nasıl yapacağına dair bir çok düşünce ve hazırlık aşaması yaşadın. karşında seni bekleyen seni seven ve seninde sevdiğin bir insan var.aşağıda seni bekliyor ve sen herşeyinle göz kamaştıran prenses gibi olmuşsun. tam kapıdan çıkarken vazgeçtim gitmek istemiyorum diyorsun. neden ne ? içindeki nympa ve karşındaki prens hayal kırıklığı içinde o kadar hazırlık bunun için miydi. peki nympa mutlu olcak mı böyle hayırrr. ve kocaman bir boşluk günlerce bunu araştıracak neen gitmedim o akşam neden kapıdan çıkmadım. CANIM LÜTFEN İYİ DÜŞÜN. BUNU DEFALARCA OKU. SENİN YAPTIĞIN ŞU ANDA BU. SEN BUNA YENİLECEK BİRİ OLSAN.21 GÜNÜ ATLATAMAZDIN. ÇÖZÜM SENSİN NYMPA.
merhaba kontes. çok üzdüm seni değil mi? çok özür dilerim ben böyle olmasını hiç istemezdim neden bu kadar vurdu beni bu kez anlayamadım.tam bir geri dönüştü ben de çok şaşırdım. baz durumlarda eskiden hissettiğim ve verdiğim tepkileri verdim çok şaşırıdm kendime ve dedim ki ne yaptn sen bir arpa boyu bile yol alamadın mı.tam bir hayalkırıklığı idi. ama merak etme o halde bile bırakmadım telkinleri dinlemeyi, kestirip atmadım hiç belki son bir umut bilemiyorum belki de sana nasıl açklayacağmı bilemedim bişmiyorum nedenini ama bırakmadım dinlemeyi merak etme. bu gün daha sakinim ama bir daha böyle bir dalgayı nasıl kaldırırm bilemiyorum. ama düşündüm de sizin varlığınzla tabi ki. ben sana ve diğer arkadaşlara minnettarım gerçekten. peki sen sen nasılsın tatlı kontesim nasıl gidiyor herşey iyisin değil mi? benim umudumsun sen.
nympa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla