merhabalar.
yaşadığım bazı sorunlara yardım istiyorum.bu benim için çok önemli lütfen yardım edin.
bu arada 18 inde bir erkeğim.
arkadaşlarımla veya tanımadığım insanlarla çok rahat konuşuyorum.ama anne ve babamla konuşurken çok korkuyorum.sürekli olarak incittimmi acaba korkusuyla konuşuyorum.hatta öğretmenlerime bile rahatça karşı gelebilirken babamın karşısında kekeliyorum.yaptığım her hareketi saygısızlık olarak görüyor.konuşmamı çok kısık sesle ve de güzel anlamlarla kurmaya çalışıyorum.ve babamla görüş zıtlığına düşsem konuşmamın belkide 2.dakikasında ağlıyorum.fakat babam ağlarken bile senin her hareketin beni ezmeye yönelik,itici bir insansın gibi şeyler söylüyor.neden diye sorduğumda neden deme bide deyip kovalıyor.anlamıyorum.sırf bunu çözmek için bu sitedeyim vede sırf bunun için nlp eğitimi aldım.nlp kitapları okudum.empati üzerine çok çalıştım.fakat anne babamı anlayamıyorum.az önce yine kızdı.ben ağlarkende "ağlaman bile itici" ve "çok sert tavırlar halindesin" gibi şeyler söylüyor.fakat denedim.ne yaptıysam aynı şeyleri söylüyor.dediklerinide yapsam aynı şeyleri söylüyor.annemde ders çalışmama karşı.ders çalışma gel yanımızda otur.1-2 saat çalış yeter diyor.bu sene üniye hazırlanıyorum.ayrıca annem az önce bana durduk yere ruh hastası dedi.çok stresliler.ne yapmam gerekiyor anlamıyorum.her yolu denedim.hiç birindede işte bu demediler.ankaraya nlp için gittim.geldiğimde kendimden çok emindim.artık her şeyi çözücem ne istediklerini bulabilecem derken yine aynı yerdeyim.
biraz uzun oldu sanırım yeter bu kadar.ne yapmalıyım.nasıl bir yol izlemeliyim?