Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-02-2012, 03:11 AM   #17 (permalink)
acemisirine
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,794
728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemisirine is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Annecigim ve diger tüm anneler icin dua istiyorum...

Halen daha yogun bakimda canim.. Sorun bi türlü nefes alis verisleri düzenlenemedi.. Solunumaleti cikar cikmaz tikaniklik basliyo, cigerler iflas noktasina geliyo ve tüm degerler geri dönüsüm yapiyor...

Kanser nedenleriyle bazi immunsistemini güclü tutacak organlarda zedelenme ve hatta dalak alinmasi sonucu bi türlü toparlanamiyor dedi doktor ama güclü bi anneniz var dedi buda iyi bi isaret..

Ne kadar telkin varsa okuyorum, ne kadar dua geliyorsa aklima okuyorum, ne kadar iyi düsüncelere dair kelimeler varsa kullaniyorum..

sagolsun sadece ben degil arkadaslar, akrabalar, es dost gelip gidiyor okuyorlar, dua ediyorlar, dileklerde bulunuyorlar..

aileyi bi arada tutmak zor.. Sorun hepside erkek olunca.. Anladim ki, erkekler bu konuda daha hassas, yada benim babacigim ve kardeslerim daha hassas..

iyi olacak ins buna inaniyorum.. cani gönülden inaniyorum. Safii olan Allah´in sifaasina inaniyorum.. enerjilere inaniyorum.. dualara ve dileklere inaniyorum..

inanmak istiyorum...
acemisirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla