11-02-2012, 08:45 AM
|
#23 (permalink)
|
Moderator
Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bilinçaltı Olumlamalar ;)) Alıntı: Ferec Nickli Üyeden Alıntı
Bu ve bunun gibi bir çok kendimizi motive edecek sözler eklene bilir.. Öneri : Sessiz ve Sakin bir odaya geçip defter kalem alarak Kendimizi İlk tanıdığımız zamana doğru yolculuğa çıkıyoruz. çocukluğumuzdan bu yaşımıza kadar, insanların benim üzerimde ne gibi olumsuzlukları gördüklerini , bende olmadığını düşündüğüm ama sürekli bende varmışcasına imada bulunan ve söylenen şeyleri bu söylenenlerden dolayı kendimi kötü hissettiğim duyguları ve bütün olumsuzlukları teker teker detaylı bir şekilde yazıyoruz.. Daha Sonra bu yazılanların analizini dikkatli bir şekilde yapıyoruz.. bu analiz sonucunda başlıklar adı altında liste çıkarıyoruz örnek: eziklik hissi, utangaçlık, küçük yaşta dayak yeme ve bu dayağın sonucunda üzerinde büyük etkiler bırakması gibi..
başlıklar belirlendikten sonra yukarıda sizinda arz ettiğiniz şekilde telkinler hazırlanarak, çok etkili bir şekilde faydasının görüleceğiniz düşünmekteyim..
bilemiyorum siz değerli üstadlarım bu konuda ne söylersiniz ?? :)) | Kesinlikle tum bilgiler cok degerli ve dogru , ben sadece birkac ekleme yapmak isterim... Sessiz bir ortama geciniz ve bir beyaz mum yakiniz. Sizin kotu olarak algiladiginiz , icinde bulundugunuz ruh halini maddeler halinde yaziya dokunuz... Ornek: `` Kendimi arkadaslarima karsi yetersiz hissediyorum`` `` .... `dan nefret ediyorum... .. .. .. Bu ornekler cogaltilabilir, dilediginiz kadar yazabilirsiniz. Daha sonra bu kagidi mum atesinde yakarak kullerini savurunuz Nasil rahatlayacaginiza inanamayacaksiniz.... |
| |