11-02-2012, 01:34 PM
|
#2 (permalink)
|
Moderator
Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Ben niye boyle oldum? Hersey guzel gidiyordu sanki.. Canimm, Oncelikle bir daha bu kadar ozletme kendini emi:))) Bizler de seni cook seviyoruz ve laf aramizda yoklugunu da hissettim hani... Sen zaten kendi hayatin icin farketmen gereken herseyi farketmissin... Sadece kendine bir plan ( kisisel gelisim plani) hazirlamak kalmis, onu da beraber belirleyelim, Ben de zamaninda senin gibi iken su plan dogrultusunda hareket ettim, sen cogunu bitirmissin azi kalmis, onemli olan farketmek cunku senin adina inan cok sevindim canim.... *** Meditasyon yapmaya devam et ozellikle ``affetme meditasyonu`` nu bilincalti yuklerinden kurtulman icin oneririm. ***Olumlama konularindan sadece birini sec ve 21 gun boyunca yazarak ve okuyarak calis, ilk olarak ``Ozsaygi ve kendini sevme olumlamasindan`baslamani oneririm , ekte: Kendimi seviyor ve takdir ediyorum.
Kendime inanıyorum.
Hayata karşı pozitif bakışım var.
Kendime güveniyorum.
Ben Başarılıyım.
Akılma koyduğum her şeyi gerçekleştiriyorum.
Her şeyin iyisini hakediyorum.
Kendimi seviyorum.
Her günümü tutkuyla yaşıyorum.
Sen muhteşemsin.
Her şeyi başarabilirim.
Kendimi onaylıyorum ve harika hissediyorum.
İnandığım her şeyi gerçekleştiriyorum.
Kendime değer veriyorum.
Mutlu olmayı hakediyorsun.
İnsanların gözlerinin içine bakıyorum.
Ben değerli bir insanım.
Tüm kalpten istediklerimi hakediyorum. *** Sansin varsa evcil bir kopek beslemeye basla... ***Esruhumun es zamani filmini izlemeni oneririm, su anda tum semtlerde vizyonda :)))) Simdilik bu kadar aklima gelir gelmez *** `dan devam ederim:) Sevgiyle Kal tatlim... Seni seviyorum... |
| |