Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-02-2012, 11:58 PM   #55 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: İlginç Bir Kelime Testi

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben de ekstra bunları anladım. Doğru mu anladım acaba? Zeyrnthia Kelebeğeem(bayılıyorum bu kelebeklerine senin):

Havada aaaaaaşşşşşşşkkkkk kokusu var ya da olmasını istiyorsun. Üretken ve verimli bir çağdasın. Yeşili seviyorsun.Yeşil sağlıktır, huzurdur. Nefesi buldun ya huzuru önemsiyorsun. Sana göre huzur rahat bir nefes almak.

Huzurlu bir aşk bulduğunda rahat bir nefes al şöyle derinden harika bir ömür senin olsun kelebeğim. ;)

Mutlu ve huzurlu kal kelebeğim. :)) Her zaman aşk aşk aşkla.
Yok ayol nerede. Bana çok uzak beşeri bir aşk. Aşık olamıyorum. Ama kafamda bir model var. Bunu inkar edemem. Arkadaşlarım da erkeklerin bana yaklaşmaktan korktuklarını söylerler. Biraz fazla mesafeli ve ciddiyim sanırım. Hiç kimseye bakmıyorum.

Ağaçları, doğayı çoooookkk seviyorum. Yaşamayı seviyorum. Allah hepimize sağlık dolu uzuuuuunnn bir ömür yaşamayı nasip eder inşallah.

Ben bu teste her baktığımda başka başka kelimeler görüyorum. Bana yanıtını yeni gördüm. Resme şimdi tekrar baktım. Gördüğüm kelimeler:

1- Zevk (Kabul etmeliyim ki çok elegan zevkleri olan bir insanım. Bu konuda tevazu gösteremeyeceğim.)
2- Nutella (Pek sevmem ama bunu başkalarına mutluluk hormonu salgılattığım şeklinde algılamak istiyorum.)
3- Aşık
4- Nefret (Aşk ile nefret arasındaki ince çizgideyim. Nefret ettiğim şeyler olduğu kadar aşkla sevdiğim şeyler de var.)
5- Tatlı (Bence de çok tatlıyım.)