Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-02-2012, 01:32 AM   #58 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: İlginç Bir Kelime Testi

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Teste her baktığında farklı sözcükler görmen normal, hatta farklı zaman aralıklarında baktığında farklı sonuçlar elde etmen de normal. Bence ruh hali, yaşantılar gibi bir çok şey algıda seçiciliğimizi etkiliyor da ondan. İlgilerimiz, zevklerimiz, duygu ve düşüncelerimiz hep aynı kalmıyor. O nedenle bence sabit ve kararlı sonuç elde etmek için esnek olmayan bir iç dünyamız olmalı. Öyle de olmasın ya gelişime ve değişime açık olalım hep.

Kelebeğim bu aralar ciddi bir tatlı krizindesin gibime geldi. Bir pasta kaçamağı iyi gider.(bol çikolatalı) Ama ders çalış ödül olsun o sana. :D

Anam bugün ne oluyor böyle teste kim baksa nefret görüyor. Hangi gezegen öteki ile ters açı yaptı acep. Forum dizilere döndü aşk ve nefret yan yana.

Ki tatlısın zaten tartışılmaz. Zevkli olmana gelince de seçtiğin muhteşem görseller ve geçen gün yanına gelen kızların söyledikleri(günlüğünde bahsetmiştin ya) ile kanıtlıyorsun bunu.
Yok ayol hiç krizde değilim de zevk konusunda fazla zevk sahibiyim napıyım ya. Ben çok alışkın olduğum için kendime çok güzel bir stilim olduğunu anlayamıyorum çoğu zaman. Mesela üstümdekini fazla yakıştırmamıştım esasında kendime. Bu bir kere de sokakta bir tane erkek arkadaşımla yürürken başıma gelmişti. İki kız beni yolda çevirip montumun markasını sormuşlardı. Dershanede de bir kız ojelerimi çok beğenmiş derste tırnaklarına bakıyorum, ojelerini çok beğendim demişti. Nasıl farketti anlamadım. Cart bir renk filan da değildi. Tabii beğenen de vardır beğenmeyen de vardır. İkizim parfümlerimi hiç sevmez örneğin.