12-02-2012, 08:52 PM
|
#2 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: MErto,Atakan Bey ve kim varsa yanıtlar mı lütfen? Canııımmm bazı sebepler derken ne kendine güvenini kaybetmene sebep oldu ve böyle bir etki yarattı sende?
Özenerek giyinen ve kendisine bakan insanlara bayılırım. Böyle bir muhabbet vardır güzel bir makyaj yaptığında ya da güzel giyindiğinde, saçını başını yaptığında hayırdır filan şeklinde. Ancak bu yaşam biçimin olduğu takdirde kimse böyle bir şey demez. Mesela beni de arkadaşlarım makyajsız görürlerse yadırgarlar bana da "Hasta mı oldun?" derler. Çünkü alışkın değiller. Ben düğüne giderken de alışverişe giderken de aynı makyajı yaparım. Saçlarım hep fönlüdür, en kötü ihtimalle jöle sürerim ama mutlaka bir şeyler yaparım. Kimseye de hayırdır niye bugün böylesin demem. Hayır sanki önceden ucube gibi geziyormuşlar etkisi bırakmanın anlamı yok insanlarda.
Kadın erkek herkesin de bakımlı olması gerektiğine inanırım. Her şeyden önemlisi kendimize duyduğumuz saygıdan ötürü...
İnsanlar da bırak sorsunlar. Evet, mutluyum, kendime dikkat ediyorum, yaşamayı seviyorum, kendime tüm güzellikleri layık görüyorum diyiver. Yakıştıramıyorlar mı? Neden haketmeyesin güzel, şık ve zımba gibi durmayı.
Eksik olan şey senin kendine bunları layık görmen. Sen değerlisin.
Sevgilerimle. |
| |