12-02-2012, 10:35 PM
|
#15 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2,991
411 Mesajinıza toplam 1,413 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Meditasyon da sayı sınırlaması Sağolun fıstıklarım.İyi ki varsınız.Sweetcim sorma şu sabrıma çabama ben de hayranım :) Affetmek güzel,kendin için güzel.Bir kaç sene önce hayatta affetmem dediğim kişileri bile meditasyon ve eft sayesinde affettim çünkü bunu onlar için değil kendim için yaptım.Affetme meditasyonlarım bitsin diğerleri de sırada beni bekliyor,tabi bunun için zaman gerek ve ben bir an önce affetme meditasyonlarımı bitirip rahatlamak istiyorum.Meditasyon da yaklaşık 1 saat sürüyor bazen sıkılıveriyorum.Hayır bir de yaptıkça eskiden beni az da olsa üzmüş kişiler geliyor aklıma,yok artık frezya diyorum onlar için de mi yapacaksın? :) Böyle giderse önüme gelen herkesi affetmeye kalkıcam Garip.Geçen gün meleklerle yaşamak konusunu okudum bir arkadaş rüyasında mavi kelebek gördüğünü yazmış,kelebek güzeldir diye düşündüm,rüyamda kocaman kocaman kelebekler gördüm ve şu an görüşmediğim bi arkadaşımı.Nedensiz yere görüşmüyoruz ve ben rüyamda sordum nedenini,sen beni aramadın,ben seni aramadım zaman geçti ondan görüşmedik dedi.O zaman oturup konuşalım halledelim dedim,tamam önce şuraya gidelim dedi ısrarla.Bir keresinde işi düştüğü için biriyle konuştuğunu ima etmişti ve sanırım bilinçaltımda o şekilde kaldı,rüyamda bile önce kendi işini halledip sonra konuşmayı düşünüyordu.Ne anlamam gerek bu rüyadan bilemedim.Rüyalarım bir süre sonra normale döner sanıyorum,meditasyonlara çok yoğunlaştığım için olabilir.
Zerynthiacım önerin için sağol,bunu ben de sürekli yapıyorum,suyun bütün negatif enerjilerimi alıp götürdüğünü düşünüyorum.Ve hatta her seferinde şöyle söylüyorum.Bu akan sularla birlikte ruhumdaki,bedenimdeki,beynimdeki bütün negatif enerjiler,kötü düşünceler akıp gitsin ve onların yerine pozitif düşünceler gelsin :) Bu konuda yalnız değilmişim demek ki
Konuyu amacından çok saptırdım,neyse okuyun da sonra silersiniz :))) |
| |