Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI nympacım iki haftadır grip ile savaşıyorum. çok güçsüz bıraktı beni. yazdıklarını okudum ama kafamı toparlayıp yazacak gücü bulamadım. ben benim telkin bitti sanıyordum. meğersem 4. tur varmış.3 günlük aram bitiyor ve yarın 4. tura başlıyorum. biraz ara vermekve sonra bunlarla birlikte diğer telkinleride dinlemek mantıkl bence. ben bitince 3 gün ara veip diğer telkinlere başlamayı düşünüyorum. 5 gün diğer telkinler haftasonu ara, diğer 5 gün özel telkinler böyle bir düzenle en az 3 ay dinlemeyi planlıyorum. değişime gelince alevlenme dönemi içine birde grip girdi ve yataktan kalkacak gücüm yok. yazdıklarından toparladığını görüyorum ve çok mutlu oluyorum.yanlız bir şey daha hissettim. sanki eski ile yeni arasında zor anlarda eski nympadan destek alıyor,düze çıkınca yeni nympaya sığınıyorsun gibi geldi. sakın kendini kandırma bu büyük hata bence. halen ince bir çizgide yalpalıyor gibi hissettim seni. yalpalamayı yeni nympadan tarafa geçerek atlatmanı diliyorum. eskiyi kapatmanı ve kaptmamı seçiyorum. bu düşüncelerimi canı gönülden onaylıyorum. sağlık,huzur,esenlik bizden yana olmayı seçiyor ve bizde bu seçimi kabul ediyoruz. ne mutlu bize. yazamadığım için özür diliyorum ve bende seni seviyorum nympacım. bu aralar aksayabilirim, çok güçsüz ve bitkin hissediyorum kendimi. ha birde cumartesi günü telkinlere başladığımdan beri ilk defa ağlama oldu. ben kolay ağlayamayan biri olarak iki damlada olsa ağladım.buda onun etkisimi ki bilemedim. |