Cevap: MErto,Atakan Bey ve kim varsa yanıtlar mı lütfen? Teşekkür ederim Zerynthia ve Bluegirlx. Sanırım ben bir üzümüm ve olumsuz bir üzüme baka baka kapkara oldum. Buna neden olan ne hala bilmiyorum;ama bu yazıyı yazdıktan 2 gün sonra kendime gelmeye nasılsa karar verdim. Karşımdakine olumlu yönde hayata tutunsun diye her şekilde farkettirmeye çalıştım;ama artık kendimi onun hayatından uzak tutuyorum. İnanmaya hazır olduğunda inanacaktır güzel şeylerin olduğuna ve hayatını iyiye götürmeye;ama bu süreçte ben artık uzaklaşmalıyım ondan, yoksa kendimi toparlayamıyorum. Zorla hayat enerjisi aşılanmaz bunu anladım. İstediğinde olacaktır...
Kendimi yavaş yavaş verdiğim bu kararla toparlamaya başladım şükür ki, önceki hallerime geri dönüyorum yavaş yavaş. Bu durumun bana öğrettiği şey: Bazı şeyleri çok da zorlamayacaksın :) Hayatıma devam, kendi hayatımla akmaya devam. Başkasını kendimden çok düşünüyorum sanırım, bunu da değiştirmeme neden oldu bu durum. Var her zamanki gibi her işte bir hayır. Yüzüm gülüyor artık Oh! :) Kendimdim bugün. Aylar geçti;ama 2 gün gibi çabuk bir sürede farkettim durumumu. Açıklamalara ihtiyacım vardı kesinlikle. Kocaman kalpten teşekkürler "Zerynthia ve Bluegirlx" ve "Allah'ım" ve "hayat" ;) ve de yanımda olabilen sevdiklerim :) Hayatı seviyorum ve hayat sevince gerçekten güzel :) Yalnız şu an o kadar yazdım bi kaç güne modum değişmez inşallah :) |