Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-02-2012, 09:48 AM   #152 (permalink)
nympa
Teğmen

Tesekkür: 47
78 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nympa is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

günaydın kontesciğim. bu gün telkinlerin sondan ikinci günü. dün belirli bir saatten sonra benim geveze egom ya da biliçaltım ya da her neyse işte:) konuşmaya başladı yine. bir yerde okumuştum egonuz konuşmaya başladığında ona hiç cevap vermeyin düşünceleriniz akıp gitsin, bir süre sonra siz muhatap olmadıkça geri gelmemek üzere gidecektir olumsuz düşünceleriniz diye. çok doğru bir tespit bana göre. her neyse sonra üzerinde düşününce ne oldu da tekrar konuşmaya başladı benimle diye farketim sonunda nedenini. tetikleyen, zaten benim de bildiğim ama yüzyüze gelmekten pek de hoşlanmadığım bir şeyle yüzyüze gelmemdi. artık farkediyorum ne ne zaman oluyor bana farkediyoum ve düzeltmeye çalışıyorum. şu aşamada bunun için çalışmam gerekiyor ama sonrasında bunun için çalışmama gerek kalmadan kendiliğinden olacak herşey. güzel ve olumlu olan ne varsa kendiliğinden olacak. BİLİYORUM:) seni ve sana yazmayı çok seviyorum.
nympa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla