Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-02-2012, 12:46 AM   #18 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: FilmLerden Kareler ve Mizahi ResimLer

Alıntı:
Zafer yolcusu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Erdal bakkal'ı pataklama hissiniz oldu mu sizin? Hepsi çok iyi ama o adam bi başka oynuyo
Pataklama değil de onu da öyle bir insan diyerek kabul etmeye çalışıyorum. Yok artık dediğim çok olayı vardır. Ama neticede Erdal Bakkal öyle davranmasa Erdal Bakkal olmazdı. Hele saçlarına fön çeltirmiş halleri yok mu? Çocuk gibi izin istemeleri falan, sahneye çıkıp assoslist tavırları... Her sözü her rolü başka bir bomba. Tabi ki insanın sinir sınırlarını zorlayıp çevresinde bulunanların tahammül sınırlarını arttırıcı etkisi olan bir tip. Ama ben İsmil Abi ile Mecnun'u tek geçerim. Sahilde geçen sahne:

-İsmail Abiii
-Mecnuuun
-Hoooop

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla