Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI NYMPACIM SLM LAR OLSUN SANA :) grip nasıl bir dertse halen çekiyorum.halsizliği ve uyku hali kaldı. telkinlerde 4. tur 3. gündeyim. daha iyiym.yanlız bu turda telkinler beni rahatsız ediyor zor geliyor dinlemek hiç böyle olmamıştım. sesi beynimi tırmalıyor 6 saati zor dolduruyorum.geceleri hep açık bırakırdım gece uyanıp kapatma ihtiyacı duyuyorum. yorgun düşüyorum. ve gergin olduğumu söylüyorlar.bende gergin olduğumu hissediyorum. bu turda 6 saatlik dinlemeyi alamadığım günler oldu hiç aksatmadım bugüne kadar. ama bu turda 4 saate felan indiği gün oldu. dinlediğim süre içinde 8 saatlik fayda aldığımı düşünmek istiyorum ve fayda aldığımı kabul ediyorum. birde sırtım çok ağrıyor. dik durmadığımı hissediyorum. sen farkındalıkta sona yaklaştın. artık kendinle yüzleşebiliyorsun. büyük bir başarı.yazdıklarını takip ediyorum ve yazdığın için çok mutlu oluyorum. bende bir kafa dağınıklı gidiyor iki haftadır. toparlayamadım. bir taraftan grip bir taraftan telkin etkisi bu sefer baya sarstı beni bence. tahammülsüzüm. iş yaparken bitirmeliyim bir an önce düşüncesiyle kendi içimde koşuyorum buda beni yoruyor,bu düşünceleri yaratan benim,bunu kabul ediyor ve onaylıyorum,şimdi bu düşüncelerime sevgi gönderiyor ve bu düşüncelerimin benden ayrılmasına izin veriyorum.sağlıklı,dinç ve dinamik olmayı seçiyorum bu seçimimi onaylıyor ve kabul ediyorum. |