Konu
:
Eğlenceli Bir Günlük
Tekil Mesaj gösterimi
17-02-2012, 09:40 AM
#
2
(
permalink
)
Eğlenceli
Teğmen
Tesekkür: 149
86 Mesajinıza toplam 193 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Cevap: Eğlenceli Bir Günlük
Günaydın, Günaydın. Günayyyydıııııınn
Dün akşamdan itibaren aklıma hep kendimle ilgili iyi yönlerim ve geçmişteki başarılarım geldi. Bunlar eskiden aklıma geldiğinde reddederdim . " Şansım iyi gitmiştir de ondan" diye düşünürdüm. Ama şimdi iyi yönlerimi ve özelliklerimi kabullendiğimi hissediyorum. Kendime güvenim sevgim arttı.
Bir de son birkaç gün içinde hiç beklemediğim konularda insanların bana karşılıksız olarak iyi şeyler sunduğunu farkediyorum. Atıyorum ; bir hediye gibi veya bir konuda kıyak yapmak gibi. Böyle fırsatlar karşıma çıkmaya başladı. Bazen heyecanlandığım ve alışık olmadığım için bunları iyi değerlendirip değerlendirememe konusunda şüphelerim var. Alışınca daha iyi değerlendirp kaçırmayacağımı sanıyorum. Evrenin bana sunduğu hediyeleri kabul etmeye daha açık olduğumu hissediyorum. Ve bunları kabul ediyorum.
Hatta dün gece gördüğüm rüyalarda bile çok mutluydum. Geziyordum, eğleniyordum. Ve insanlar yine beni mutlu eden şeyler sunuyorlardı bana.
Kendimi daha soğukkanlı hissediyorum. Daha dingin, daha erdemli, daha donanımlı ve daha olgun hissediyorum. Bazı konulardaki durumlardaki olumsuz fikirlerimi kendime saklamak yerine, birazcık da olsa bunu dile getirmeye başladım.
Yarın yeni bir güzel günde görüşmek üzere
Eğlenceli
Açık Profil bilgileri
Eğlenceli nickli üyeye özel mesaj gönderin
Eğlenceli - Daha fazla Mesajını bul