Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-02-2012, 10:05 AM   #154 (permalink)
nympa
Teğmen

Tesekkür: 47
78 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nympa is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

Tatlım günaydın. dün hiç giremedim nete dolayısıyla şimdi görüyorum yazdıklarnı. Canım benim olağan şeyler yaşıyorsun. bence biliçaltının olası dirençlerinden birini yaşıyorsun dinlemek istememekle. bu kez bu şekilde seninle mücadele ediyor ve değişeceğini bildiği için bu şekilde seni dinlemekten alıkoyarak değişmeni engellemeye çalışıyor ve tabi ki başarılı olamayacak bundan emin ol. dinleme süresini de çok fazla kafana takma bence nasılsa sonrasında devam edeceğiz dinlemeye ve bundan sonra aşırı dalgalanmalar yaşamayacağız ve yaşasak bile bu mutlaka ihtiyacamız olduğu için olacak. biliyorsun herşey her zaman olması gerektiği gibi oluyor zaten. telkinlerle ilgili farkettiğim bir şey daha var. geçen gün bir arkadaşımla konuşurken bana özgüven için yogaya başladığını ve akabinde yoga hocasının eşliğinde otohipnoz çalışmaları yaptığını anlatırken söylediği bir cümle dikkatimi çekti. bu çalışmayı 21 gün yaparken bu sürenin sonunda bir sabah kalkıp hooop hadi ben kendime güvenliyim demedim dedi, bunu yaşamın içinde farkettim dedi bir baktımki daha önce olmadığım kadar güvenli davranıyorum meselelerin karşısında diye anlattı. yani demek istediğim biz bir sabah kalkınca hadi olduk biz demeyeceğiz sadece yine eskisi gibi olaylar ya da durumlarla karşılaşınca eski benlerimiz gibi değil yeni kontes ve yeni nympa gibi davranacağız. bilmiyorum ne kadar ifade edebildim ama değiştiğimizi deneyimlediğimiz zaman farkedeceğiz.
nympa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla