Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-02-2012, 08:18 PM   #157 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

Alıntı:
nympa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Kontes su,Dün telkinlerin son günüydü ama ben dinleyemediğim için bu günü son gün ilan ettim. iç sesimin yavaş yavaş değiştiğini hissediyorum ya da en azından olumsuza dönmeye çalıştığı an farkedip düzeltiyorum. bir daha asla izin veremem olumsuza dönmesine. bakıyorum geriye Allahım ne kadar sıkmışım kendimi ben ya. yazık bana:) yukarıda yazdığım gibi deneyimleyerek farkediyorum değiştiğimi. mesela beni en çok etkileyen beyfendi ile olan ilişkimdi biliyorsun. beyfendi açıkçası eskisinden pek de farklı davranmıyor ama ben artık eskisi gibi üzülmüyorum. eskiden her kelimesi iğne gibi batadı ve ben altında hep bir şeyler arardım artık bu değişti. Bir de şu var ki kontes kendimi düşünüyorum eskiden yani çok daha gençken ben bu kadar yıpranmamışken kısacası zaman içinde bu kadar olumsuz şeyler yaşamamışken ben çok daha iyi sevebiliyordum. yani karşımdaki beni seviyor mu diye düşünmeden sorgulamadan sadece seviyordum koşulsuz derler ya işte öyle. ben tekrar sevmeyi öğreniyorum:)
Bu mesajına öyle sevindim ki işte değişimin kanıtı bu sözündür bence: "iç sesimin yavaş yavaş değiştiğini hissediyorum ya da en azından olumsuza dönmeye çalıştığı an farkedip düzeltiyorum." Değişim burada kesin olarak başlar. Ve daha devam edecek. Bunun çok faydasını göreceksin. Şimdi ileriye bakma vakti. Eskiden ne yaşanmış olursa olsun yaşanması gerektiği için yaşandı ve seni sen yaptı. Bugün yaadıklarında yarın ki seni oluşturacak. Bugününü dününden güzel yaşarsan daha güzel günler hızla sana koşacaktır.

Sevmeyi öğrenme konusunda ben de hem başkalarını hem de kendimi sevmeyi öğrendiğimi düşünüyorum.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla