Alıntı:
kontes su Nickli Üyeden Alıntı
bugün çok gerginim.4. tur 5. gündeyim.sürekli gerileceğim olaylarla karşılaşıyorum. iş yerinde toplu bir öğlen oturması yapıldı ve fotoğraf felan çekildi. fotolara baktığımda toplu fotolarda bei almamış fotoya fotoyu çeken kişi. çok şaşırdım sanki photoshop yapıp kesersin ya aynı onun gibi ben fotoğraf karesinin hep dışında bırakılmışım. 10 fotodan ikisinde çekmiş ve hepsi toplu. çıkıp çıkmamak önemli değil. ama neden beni çekmeme gereği duydu anlayamadım. çeken kişyle hiçbir problemim yok. birde diğeriki fotoda çok kilolu çıkmışım. zaten kilo aldım farkındayım. böyle kilolu çıkmakta çok sinirimi bozdu. telkinlerdekilo vermede var ama gram oynamadı kilomda. offff yüreğim daraldı, hiç iyi değilim bugün, çok gerginim ve soğuk soğuk ter döküyorum. bu arada bir güzel gelişme ise bu hafta arabamın siparişini verdim. 2 hafta içinde gelecek ama mutlu değilim bu niye onuda anlamadım. bu arabayı çok istiyordum.hiç beğenmiyorum bugün kendimi. aynaya bakmak istemiyorum |
Tatlı kontesim, yaşadığın fotoğraf çekimi deneyimi senin alman gereken derslerden biri sadece. senin de değindiğin gibi fotoğafda çıkıp çıkmamak çok da önemli değil. bu kendini değersiz hissetmene neden olan küçük bir olay sadece ve sen belki de son kez böyle bir deneyim yaşaıyorsun ve sonrasında bir daha böyle düşünmeyeceksin. Handesav arkadaşımız güzel bir yorum yapmış benim de aklımdan geçenleri yazmış. dün yazını okuduğumda benimde aklımdan geçmişti gribinin telkinlerle bağlantılı olacağı ve fiziksel anlamda arınma sağlayacağını düşünmüştüm. bu benim hissimdi sadece ve emin olmadan yazmak istememiştim sana. sağolsun arkadaşımız yazmış bunu ve ben öyle düşünüyorum ki yakın zamanda kilo vermeye başlayacaksın. bu yöndeki hissiyatım da bu. Bu arada benim telkinlerim bitti.oldum demiyorum ama şunu biliyorum eski nympa değilim. ben buada olacağım tatlı kontesim tam yanıbaşında.bunu unutma.seni seviyorum.