Alıntı:
azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Tulley, Oncelikle aramiza hosgeldiniz Sizin adiniza cok sevindim.... Ani beliren ic sikintilarinizin sebebi bilincaltinizin buna tepki gostermesi ve bu iyiye isaret, zaman zaman bu ruh haline burunursunuz ta ki hersey rayina oturana dek... Mide bulantilariniz, bunalma hali gittikce azalacak, hiiiiccc meraklanmayin:) Hersey iyiye gidiyor ve sizi bu kisa zamanda bu kadar yol aldiginiz icin tebrik ederim, dinlemeye devam.... |
yorumunuz için teşekkür ederim gerçektende söyledikleriniz oldu artık hiçbiri yok canım sıkılsada normal derecede. eskiden aklıma getirdiğim düşüncelerin saçma olduğunu düşüyyorum
kendine güven ciddi derecede etki etmeye başladı sosyallikte ise kendimi konuşmaya zorlamadığım sürelerde etkili :) mutluluğu bıraktım o telkini en son dinleyecem nokta gibi olucak :) anksiyeteli bir hal vardı yok oldu + olarak melisa çayı içiyorum çok iyi ikili oldular uykusuzluk problemimede ikisi resmen çözdü. eskiden hayatımdan memlun değildim şimdi ise 2 3 şey değişse mutlu olucam gözüyle bakıyorum
çok güzel gelişmeler gerçekten dinlemeye devam edicem 1 ayı devirdik valla
herkese başarılar umarım herşey gönlünüzce