Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-02-2012, 10:29 PM   #2 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Kafam karıştı :(

Eğer bu yazılar forumdaysa buraya linklerini koysaydın ya biz de baksaydık ne imiş ne değilmiş kafanı karıştıran. Kafanı karıştıracak bir şey yok aslında. Çekim yasasının en temel kitabı Secret bile serbest bırakmanın dileğin gerçekleşmesi için önemini vurgular. Sürekli aklımızı meşgul eden şeyleri daha zor çekebiliriz. Dileğini serbest bırakmadan önce iyi imgeleme çalışmaları yapmak hatta bu imgeleme çalışmalarına bir süre devam etmek faydalı olabilir. Hayal panosu veya liste yapma bir süre o isteklerimizi amaçlarımızı net belirlemek ve onlara ulaşmak için olumlu enerjimizi ya da duamızı yollamak için bir fırsattır. Sonra geçrekleşmesi için bunları göz önünden kaldırmak yani, serbest bırakmak gerekir. Şu piramiti de çekim yasası ile ilgili hiç duymamıştım. Ama piramitin var olan enerjiyi bir noktaya odaklamak için kullandıklarını biliyorum. Piramitlerle ilgili çok ilginç bilgiler okudum. Özel tasarlanmış piramitler içinde yapılan meditasyonlar var. Resimdeki gibi:

Senin bahsettiğin piramit tam olarak ne ile ilgili? Bir de hani yukarıdaki gibi bir piramite ihtiyacı olanlar meditasyon sırasında o piramit olmasa bile imgeleme yaparak piramit içinde olduklarını hayal etseler yine enerji odaklanması için faydası olabilir aynı topraklama da yaptığımız gibi. En iyi topraklama toprağın kendisine dokunarak olur ya yoksa imgeleme sağolsun. :D

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla