Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-02-2012, 11:36 PM   #32 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: ilahi iletişim tarzını bulma testi

Daha önce ben de yapmıştım bu testi. Benim hayatımda da sezgilerin yeri büyüktür. Sezgilerim beni yanıltmaz. Enerjim her zaman yüksek olsun isterim. Özellikle enerjim yüksek olduğu zaman sezgilerim aracılığı ile çok iyi tahminler yapabiliyorum. Hissetmek çoğu zaman mutheşemdir. Bir hissin içinizde doğması ve kelimeler ile buluşup doğruluğunu kanıtlaması bazen mucizevidir. Aynı zamanda hissetmek sorumluluktur çünkü durusezerler -ya da diğer yeteneği olan kişiler de- olumsuz şeyleri veya kötü olayların olacağını hissedebilirler. İşte o zamanlarda bunu olgunlukla karşılamak hatta bazı insanları bazı konularda uyarmak işin sorumluluk kısmıdır bence.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla