Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-02-2012, 12:00 PM   #77 (permalink)
prenses1
Yüzbaşı

prenses1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,968
651 Mesajinıza toplam 3,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
prenses1 has a spectacular aura aboutprenses1 has a spectacular aura aboutprenses1 has a spectacular aura about
Standart Cevap: prensesin değişim günlüğü

bu gün harika bir gün.hava soğuk rüzgar yanaklarınıza bir tokat gibi çarpıyor ve kendinize getiriyor.yol boyunca hep güzel şeyler düşünüyorum.eskiden işe giderken yolda ya geçmişi düşünüp üzülür yada gelecek için endişelenir enerjimi tüketirdim.şimdi anda yaşıyorum anda yaşamanın güzelliği bir başka.içim hep kıpır kıpır.güzel şeyleri bir mıknatıs gibi hayatıma çekiyorum diyorum.sağlığı seçiyorum mutluluğu seçiyorum.düşlerimin ötesinde bolluğu ve bereketi seçiyorum.sürekli olumlamalar yapıyorum.hayatımda öyle fazla değişiklikler olmaya başladı ki. hayatıma yeni dostlar girdi.evde düşünce tarzım pozitif olunca onlarda değişti.aslında sadece ben değiştim etrafa yaydığım enerji değişti.çünkü etrafımdaki her kes benim aynam ben onlara ne verdiysem o bana geri dönüyordu. sevgiler mutluluğunuz daim olsun