Konu
:
Eğlenceli Bir Günlük
Tekil Mesaj gösterimi
21-02-2012, 06:57 PM
#
4
(
permalink
)
Bir_Tutam_CENNET
Teğmen
Tesekkür: 86
24 Mesajinıza toplam 43 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Cevap: Eğlenceli Bir Günlük
Alıntı:
Eğlenceli
Nickli Üyeden Alıntı
Bugünün güzel bir gün olması dileğiyle, Güzel bir güne Merhaba diyorum
Artık erken kalkıyorum ve dinç kalkıyorum çünkü yediğim yiyeceklerin sağlıklı olmasına özen gösteriyorum ki bünye zorlanmasın yorulmasın diye.
Canımı sıkan gereksiz detaylarla ilgili kafamı yormuyorum eskisi gibi, aklıma olumsuz düşünce geldiğinde içimdeki 2. bir ses bana "boşver" diyor ve beni yatıştırıyor
Vaktimi çalan beni oyalayan şeylere gereksiz alışkanlıklarıma artık hayır diyebiliyorum. Israr etmiyorum ve esneklik gösteriyorum
Sevgiyi hakettiğimi düşünüyorum. Sevgiyi dışarıda aramıyorum. başkalarının sevgisini gözümde büyütüp abartmıyorum.
Karşımdaki sevgi gösterdi iyilik yaptı diye kendimi baskı altına alıp manevi yüklerin altına girmek zorunda hissetmiyorum. herkes herkesi aynı ölçüde sevemez. Aynı ölçüde karşılık vermek zorunda hissetmiyorum. Aynı oranda karşılık versem de bunu kendimi borçlu hissettiğim için değil, içimden geliyorsa içimden geldiği için yapmalıyım
Kendimi Allah' a daha yakın hissediyorum ve O'nunla olan yakınlığımı iletişimimi geliştirmeye istek duymaya başladım.
Zihin dinginliğim arttı. Zihnimdeki düşüncelere olan hakimiyetim arttı. Sanki beynimin girişinde bir bekçi var ve içeri girip oyalanmak isteyeni seçiyor ve öyle içeri alıyor.Düşüncelerimi seçerek düşünmeye başladım
Bugünlük benden haberler bu kadar
çokk seindim senn adına ve de çok öznedi nasıl yapabiliyosun tüm bunları biraz anlatabılır mısın ? bu aralarr o kadr doluyum kii böylee bişeye kesinlikle ihtiyacım varr.:(((
Bir_Tutam_CENNET
Açık Profil bilgileri
Bir_Tutam_CENNET nickli üyeye özel mesaj gönderin
Bir_Tutam_CENNET - Daha fazla Mesajını bul