Ynt: yastayım arkadaşlar bir teselli Başın sağolsun Allah sabır versin.
Ben psikolog değilim ama genede yazmadan geçmek istemedim çünkü bu şekilde düşünmen beni çok etkiledi ve bende annemi kaybettim dünya başıma yıkıldı sandım fakat şuda bir gerçekki bir insanın ölmesini istemiyorsak o insanın doğmaması lazım çünkü ölüm canlılar için ve hepimiz bunu yaşayacağız kimse bu dünyaya ben hep burda kalacağım diyerek gelmedi ve de o onun kaderi onun yaşantısı kendini cezalandırma her zaman iyiyi güzeli mutluluğu daha iyi aşam şartlarını her düşünen canlı ister bu canlının doğasında vardır kendini bu şekilde cezalandırmak erine o yetimi nasıl ayakları üzerinde yaşamda nasıl mücadele edecek nasıl bir hayatı olacak bunlar üzerine yoğunlaş bence birde şu açıdan bak eger bu yetime bakacak kimse olmasaydı değilmi herşeye olumsuz tarafından bakma şimdi bu nediyor diyeceksin ama gerçek bunlar ve acın taze olduğu için arayışlar içerisinde olabilirsin ama kısa zamanda kendini toparlaman hem senin için hemde o 4 yaşındaki yetim için en iyi olanı olacaktır sen kendine bakabilirsin ama o yetimin sana ihtiacı var. tekrar başın sağolsun
__________________ Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış sana her sesleneşimde ya acım dinmiyor ya sevgim coşuyor... |