Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2012, 08:57 PM   #5955 (permalink)
simre_suray
Teğmen

simre_suray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 61
45 Mesajinıza toplam 114 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
simre_suray is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Alıntı:
frezya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sanırım sitede okumuştum o kelimelerin faydasını ve bir ara aynanın karşısına geçip söylüyordum.Hoopono oldugunu bilmiyordum.Peki simree,atalarımızın sorumluluğunu mu alıyoruz yani,ya neden biz alıyoruz ki sorumluluklarını ohooo sorumluluk bitmez valla :) Hadi aldık diyelim de,atalarımın ne yaptığını nerden bileceğim.Şöyle mi;biz hooponoyu uyguluyoruz bilsekte bilmesekte o yük diyeyim sıfırlanıyor gibi mi?Ve tabi ki kitabı okuyacağım ama örnek bir cümle versem.Örneğin başım ağrıdığında baş ağrımın bütün sorumluluğunu alıyorum,özür dilerim,lütfen beni affet,seni seviyorum,teşekkür ederim mi diyorum.Baş ağrım geçince de şükredip tekrar teşekkür ediyorum.Doğru mu anlamışım?

alıyoruz valla arkadaşım :)) bizden sonrakilerde bizimkileri alacak :) ben atalarımın hataları konusunu günlük kullanımlarımda degilde, agır durumlarda kullanıyorum.. mesela şifa için... detaylı olarak bağışlanma istiyorum.. şöyle diyorum..tabi bu benim kendi yorumlamam kişiye göre degişebilir...farzedelimki dışarda agır engelli bir kardeşimizi gördüm..diyorum ki,( ismini duyduysam ismiyle duymadıysam) bu cocugun bu durumda olmasına sebep olan içimde yaşantımda ve atalarımdan gelen özür diliyorum..sorumlulugu alıyorum...çok özür diliyorum beni affet..teşekkür ederim..seni seviyorum..böyle tekrarlıyorum.. ama içten nasıl geliyorsa öyle söylenmeli diye düşünüyorum..ezber degil yani..yeter ki bu 4 cümlecigi içersin..başın agrıdığında da, başagrıma sebep olan içimde ve yaşantımda ne varsa özür diliyorum..benden kaynaklanıyor beni affet..teşekkür ediyorum..seni seviyorum diyebilirsin mesela..gectigindede tabi şükretmek güzeldir..diger calışmalarındaki başarılarını yükseltir..evet doğru anlamışsın arkadaşım
simre_suray isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla