Alıntı:
Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı
Valla ya görmemişimdir. Ya da gördüysem de unutmuşumdur. O kadar çok şey okuyorum ki hatırlamıyorum bazılarını. Hatta bazen kendi eklediklerimi bile hatırlayamıyorum.
Neyse sen şimdilik verdiğim linkteki basit imgelemeyi yap istersen. Sedonayı affetmek için uygulayabilirsin. Riskli değil. Sadece fazla düşünüp, yorumlamamak lazım. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...jinasyonu.html |
Doğrudur Zerynthia,belki tekrar bakmak istersin.Link için çok teşekkür ederim.Sedonaya da bakıcam.Tekrar teşekkürler.
Alıntı:
simree Nickli Üyeden Alıntı
alıyoruz valla arkadaşım :)) bizden sonrakilerde bizimkileri alacak :) ben atalarımın hataları konusunu günlük kullanımlarımda degilde, agır durumlarda kullanıyorum.. mesela şifa için... detaylı olarak bağışlanma istiyorum.. şöyle diyorum..tabi bu benim kendi yorumlamam kişiye göre degişebilir...farzedelimki dışarda agır engelli bir kardeşimizi gördüm..diyorum ki,( ismini duyduysam ismiyle duymadıysam) bu cocugun bu durumda olmasına sebep olan içimde yaşantımda ve atalarımdan gelen özür diliyorum..sorumlulugu alıyorum...çok özür diliyorum beni affet..teşekkür ederim..seni seviyorum..böyle tekrarlıyorum.. ama içten nasıl geliyorsa öyle söylenmeli diye düşünüyorum..ezber degil yani..yeter ki bu 4 cümlecigi içersin..başın agrıdığında da, başagrıma sebep olan içimde ve yaşantımda ne varsa özür diliyorum..benden kaynaklanıyor beni affet..teşekkür ediyorum..seni seviyorum diyebilirsin mesela..gectigindede tabi şükretmek güzeldir..diger calışmalarındaki başarılarını yükseltir..evet doğru anlamışsın arkadaşım |
Tamam,anladığıma sevindim
bakalım ben de bu tarz cümlelerle basit şeylerde deneme yapacağım şimdilik.Bilgi için çok sağol simree.