Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-02-2012, 12:35 PM   #9 (permalink)
Eğlenceli
Teğmen

Eğlenceli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 149
86 Mesajinıza toplam 193 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Eğlenceli is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Eğlenceli Bir Günlük

işte yeni bir gün daha

Bakalım bugün bana ne gibi güzellikler getirecek . Sabah biraz yorgun kalkmıştım. Nezle olmuşum. ama bu yorgunluğa kendimi odaklamadığım için şimdi kendimi canlı neşeli hissediyorum. yorgunum yorgunum deseydim böyle olmayacaktı çünkü.
Onun yerine hayatımda şükran duymam gereken şeyleri aklıma getirdim. Havanın güzelliği, yaşadığım evin rahatlığı, sağlığım gibi konular.

Dün mp3 çalarlarımdan birisi bozuldu. hem de en gözdem olanı. mp3 dışında video ve resim de gösterebiliyordu ama buna dahi ciddi şekilde sıkılmıyorum. aynı şeyleri bilgisayar da yapıyor nasıl olsa dedim içimden. iyiki başka mp3 çalarım da varmış o da aynı işi görür diye düşündüm. Tıkanıp kalmadım yani. napıyım her aksiliğe kafayı takarsak olmaz yani dimi ?

Kendimde yeni birşey daha farkettim. Gün içinde herşeyi gereğinden uzun süre kafaya takan, mevcut sorunlardan ve sonradan çıkabilecek yeni sorunlardan korkan birisiydim. ama şimdi içimdeki 2. bir ses bana "korkma, bugüne kadar her korktuğun başına geldi mi sanki ?" diyor ve beni teselli ediyor. Sanki yanımda bir dostum varmış gibi. korkum orada sönüyor.
Bir de olumsuzlukların üstüne sünger çekip hayatıma kaldığım yerden devam etme süresi yani toparlanma sürem kısaldı. Üzülmemek bir insan için mümkün değil. tabi ki üzülüyorum. ama bu durumun süresi oldukça kısaldı. "hayat devam ediyor" diyip önüme daha kısa sürede bakabiliyorum. Veya varsa yeni seçenekleri görmeye çalışıyorum.

Bir sonraki günde görüşmek dileğiyle
Eğlenceli isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla