Konu
:
Eğlenceli Bir Günlük
Tekil Mesaj gösterimi
25-02-2012, 09:25 AM
#
10
(
permalink
)
Eğlenceli
Teğmen
Tesekkür: 149
86 Mesajinıza toplam 193 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Cevap: Eğlenceli Bir Günlük
Tekrardan Günaydın. Yeni bir güne
Bugün bazı gereksiz alışkanlıklarımı 2 haftadır gündür arkamda bıraktığımı farkettim. Eskiden canım sıkıldıkça oyalanacak birşey bulamadıkça sürekli yiyecek birşeyler atıştırırdım. Aç veya tok olduğumun önemi yoktu.Tabi ki fazla kilolar olarak da bedelini öderdim.
Ama son 2 haftadır dikkatimi çekti. yemek yerken doymuşsam , tabakta ne kadar artarsa artsın yemeği bırakabiliyorum. Yani tabaktaki miktar bana onu bitirmem için psikolojik baskı yapamıyor. Midemi dinliyorum ve o artık istemiyorsa bırakıyorum. Artık canım sıkıldıkça aklıma her geleni de atıştırmıyorum. Midemde boş yer varsa bunu yapıyorum ama abartmadan. Yani yarı aç yarı tok kalıcak şekilde. Tıkabasa doldurmuyorum kendimi
Bunun sonucunda da kilo vermeye başlamışım. insanlar da farkediyor inceldiğimi
Ayrıca yediğim şeyler konusunda daha seçici olduğumu farkettim. Eskisi kadar abur cubur, hamurişi ve şekerli şeylere düşkünlüğüm kalmadı. Sebze ve tavuk yemeğe başladım ağırlıklı olarak. Bir de daha fazla su içmeye özen göstermeye başladım. Eskisi gibi kronik sindirim problemleri de çekmiyorum
Eğlenceli
Açık Profil bilgileri
Eğlenceli nickli üyeye özel mesaj gönderin
Eğlenceli - Daha fazla Mesajını bul