Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-02-2012, 09:54 PM   #8 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: hangisinden başlamalıyım

Ben de suçluluk telkini iyi ki var diyorum. Çünkü o telkinin çok faydasını gördüm. Kendi doğrularımı daha güvenli savunabiliyorsam bugün suçluluk telkinin etkisi vardır. Öyle çok kötü yan etkilerini görrmedim. Bazı tuhaf rüyalar, ya da biraz sinirlilik hali bunlar iyi birşeyler olacağının işaretiydi sabrettim güzel sonuçlara ulaştım.

Telkinler fizyolojik zarar vermez. Sadece değişim sürecinde bir kaç etki(baş ağrısı, mide bulantısı, kabus ... vs.) görülebilir ama illa görülecek diye de bir şart yoktur. Kimisi çok hafif etkilerle atlatır bu süreci hatta bazıları neden bende bir şey olmuyor diye bile yakınır. Telkinler bizim düşünce tarzımızı olumluya çevirecek yönde çalışır. Düşünceler olumlu olunca herşey bugün olduğundan daha iyi olacaktır.

Mutlu ve huzurlu günler dilerim.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla