Cevap: Mesaj Değiştirme Engeli Bu engel değil bence faydalı bir kural. Ben bu durumun değişmesinin çok da gerekli olduğunu düşünmüyorum. Her üyenin istediği zaman düzeltme yapabilmesi forum ruhuna uygun birşey değil ki. Sizin başlıklarınız için söylemiyorum örneğin birisi bir mesaj yazıyor arkasından yorumlar yazılıyor sonra kişi kendi mesajını değiştirebilir bu durumda bir çok karışıklık çıkabilir, forumun güven ortamı da zedelenebilir.
Ben paylaşımları yaparken kendi içimde tartıp biçiyorum. Belli bir plan dahilinde yapmaya çalışıyorum. Hatta önceden pc de hazırlıyorum ki sürekli düzeltmeye gerek olmasın diye. En azından ilk bir kaç dakika içindeki değişim hakkı da hemen hatamız olduğunda görüp değiştirmek için. Diğer yandan linkleri yenilemek ile ilgili sıkıntı yaşıyorsan benden ya da diğer yöneticilerden yardım isteyebilirsin.
Tabi ki paylaşmak ya da paylaşmamak da bir tercih meselesidir. Çözülmeyecek bir şey değil bu sorun olarak gördüğün şey. Paylaşmak güzeldir. Yine de karar sesin. Sevgiler. |