Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-03-2012, 06:38 PM   #212 (permalink)
melody84

Tesekkür: 18
15 Mesajinıza toplam 33 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
melody84 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY

Merhabalar, programı kurdum 22 sayfayı da tek tek okudum, biraz tedirgin de olsam programı kurcalamaya başlayacağım. Mp3 olarak soran arkadaşlar olmuş, ben naturayı keşfetmeden önce Amerika'daki bir programı araştırırken bir site buldum, bu sitede her duruma uygun iso sounds denilen mp3 ler yüklenmiş. 4 ana başlık var: lucid dreaming, Miscellaneous Tones, Recreational Tones ve Spiritual Tones; bunların altında ise bir çok alt başlık var (çakra, bağışıklık, teta vs) Ancak sitenin ana sayfasında uyarı da var; "DO NOT USE ANY OF THESE TONES WHILE DRIVING OR OPERATING HEAVY MACHINERY. I AM NOT RESPONSIBLE FOR ANY SIDE-EFFECTS CAUSED BY THE USE OF THESE TONES. THEY ARE INTENDED FOR RESEARCH PURPOSES ONLY AND YOU ARE ASSUMING THE RISK IF YOU CHOOSE TO LISTEN TO THEM. THE TONES ON THIS WEBSITE ALTER YOUR BRAINWAVES AND THE SHORT- AND LONG-TERM EFFECTS OF THIS ARE STILL NOT COMPLETELY UNDERSTOOD. THESE TONES SHOULD NOT BE USED IN A SETTING WHERE THEY WILL AFFECT ANYONE UNDER THE AGE OF 18 YEARS OLD/BY DOWNLOADING AND/OR LISTENING THEM YOU AGREE THAT YOU ARE 18 YEARS OF AGE OR OLDER. THE END-USER TAKES FULL RESPONSIBILITY FOR ANY EFFECTS EXPERIENCED FROM THE TONES. " yani bunların araştırma amaçlı oluşturulduğu, hiç bir mesuliyet kabul edilmediği, araba ya da makina kullanırken dinlenmemesi gerektiği gibi açıklamalar var. Burada link verebiliyor muyuz bilmiyorum, ilgilenenlere özelden yazabilirim. Ancak içeriği bu programla aynı,sadece mp3 formunda ancak başlıklar vs ingilizce.. herkese kolay gelsin