Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-03-2012, 08:14 PM   #4 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: bütün herkese selamlar

Ekstra bir şey yapmanıza gerek var mı bilmiyorum? Ben ekstra bir şey yapmadan da etkisini görmüştüm.

Telkin dinlemenin yanında kendinizi geliştirmek istediğiniz konularda bol bol okumanızı tavsiye edebilirim. Ben telkinlerle bugün tanışmış olsam telkin dinlemenin yanında olumlama da yaparım, meditasyon da yaparım(yapıyorum zaten şimdi ihtiyaç duydukça) farklı egzersizler de denerim. Okuduğum her kitap her yazı benim bakış açımı biraz daha genişletmeme yardımcı oldu. Sabırsız olmak bize fayda getirmez. Sabırsızlık ümitsizliğe kapılmanıza da neden olabilir. Ümitsizliğe kapılmayın. Gözlemci olun ve illa bir şeyler yapmak istiyorsanız tekrar söylüyorum bol bol okuyun. Bir de çevrenizdeki insanlar size geri dönütte bulunabilir onların söylediklerine de dikkat edin çünkü bizim göremediğimiz değişimler çevremiz de fark edebilyor.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla