Konu
:
Eğlenceli Bir Günlük
Tekil Mesaj gösterimi
06-03-2012, 11:26 PM
#
13
(
permalink
)
Eğlenceli
Teğmen
Tesekkür: 149
86 Mesajinıza toplam 193 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Cevap: Eğlenceli Bir Günlük
Merhaba canım günlüğüm ve Günlüğümün güzel misafirleri
geceleri telkin dinlediğim için hala çok yoğun rüyalar görmeye devam ediyorum, sabah uyanana kadar sürüyor. Zihni yoruyor biraz ama telkinin faydalarının yanında o kadar da olsun yani dimi
Bu sabah neşeli ve heyecanlı bir şekilde kalktım.Hava pırıl pırıldı. Kilo vermeye iyice heves ettim. Ayrıca sabah kalktığımda kendimle ilgili yeni şeyler keşfettiğimi farkettim. yani kendimi daha iyi tanımaya ve özüme iyice inmeye başladım. insanların bana söyledikleri şeyleri artık fazla irdelememeye başladım. neyi gerçekten sevip sevmediğimle ilgili ve neyi kendim sevmediğim halde başkalarına şirin görünmek için yapmışım onları da anladım. Cevapları bulmuş olarak uyandım
kendimi kendi istediğim şekilde baştan yaratmaya niyet ettim. kuaförde saçımdan başlayarak yaptığım imaj değişikliğinden ve onun getirdiği memnuniyetten sonra kıyafet tarzımda da aynısını yapacağım. Bugün en çok kendimi hangi parçalarla iyi hissetiğimi çok kesin ve net şekilde anlamış olarak buldum
ve bu yolu takip etmeye karar verdim ve başkasının zevkini düşüncesini önemsemeden sadece kendim için yapacağım bunu
ancak bir gerçek var ki o giysilerin tam anlamıyla iyi durması için fazla kilolardan kurtulmam şart. zaten buna başladım bile. Zaten ilk adım en zor adımdır derler
. Baştan aşağı değişme konusunda çok heyecanlıyım yol haritami çizebildim ya önemli olan o. Geriye sadece ona göre o yolda gitmeye devam etmek kalıyor
Eğlenceli
Açık Profil bilgileri
Eğlenceli nickli üyeye özel mesaj gönderin
Eğlenceli - Daha fazla Mesajını bul